top of page

Cirko.fi

Photograph - (c)

Marko Mäkinen

22. kesäkuuta 2021

Men on the Flying Teeterboard mukana Cirkon sirkuskabareessa

Race Horse Companyn gaaloihin suunniteltu Men on the Flying Teeterboard on mukana kun Suvilahteen nousee uusi urbaani kesäteatteri, joka tuo liveyleisön eteen monipuolisen kattauksen esittävän taiteen parhaimmistoa. Kabareetyylinen toteutus valkoisine pöytäliinoineen mahdollistaa esittävän taiteen ja tarjoilujen nauttimisen keskellä kesäistä Helsinkiä.

Heinä- ja elokuun ajan luvassa on kiehtova ohjelmisto korkeatasoista esittävää taidetta. Stage – Suvilahden Kesäteatteri tuo yhteen paikkaan ja liveyleisön eteen teoksia 25 taiteilijalta tai ryhmältä. Stagella nähdään muun muassa Compañía Kaari & Roni Martinin voimakasluontoista flamencotanssia, Red Nose Companyn hykerryttävää ja kantaaottavaa teatteriklovneriaa sekä maamme tunnetuimpien sirkustaiteilijoiden tiheätunnelmaisia Sirkuskabaree – Elämys! -iltoja. Lavalle nousevat niin Cirque du Soleilista tutut suomalaistähdet Milena Oksanen ja Veera Kaijanen kuin Race Horse Companyn hurjapäät.

“Stage on näkymä helsinkiläiseen monimuotoiseen ja hurjan korkeatasoiseen esittävään taiteeseen, jota aiemmin ei ole päässyt nauttimaan ja kokemaan keskellä kesää ja kaupunkia kesäteatterin muodossa”, intoilee Cirkon toiminnanjohtaja Riku Lievonen.


Elämyksellinen kesäteatterikokemus


Stage – Suvilahden kesäteatteri on 100-paikkainen kabareetyylinen kesäteatteri Suvilahdessa Tiivistämön takapihalla. Kesäteatterin ohjelmisto koostuu 25 esityspäivästä ja 38 näytöksestä. Ohjelmisto sijoittuu ilta-aikaan ja myöhäisiltaan poiketen tavanomaisesta esitysaikatarjonnasta. Katsojat pääsevät nauttimaan samanaikaisesti niin ensiluokkaisesta esittävästä taiteesta kuin Suomen suven valoisista öistä.


“Korona-aika on ollut todella rankka niin alan toimijoille kuin ahkerille kulttuurin kuluttajille. Stage – Suvilahden kesäteatterin taustalla on palava halu työllistää esittävän taiteen ammattilaisia sekä mahdollistaa kulttuurin, taiteen ja tapahtumien ystäville elämyksellinen, urbaani kesäteatterikokemus”, kertoo Riku Lievonen.


Stadin tunnelmallisimman kesäteatterielämyksen Suvilahdessa järjestää Cirko – Uuden sirkuksen keskus, Tiivistämö ja Suvilahti TBA.


Kesäteatterin ohjelmisto

Compañía Kaari & Roni Martin goes ROOTS Ilta koreografin kanssa: Valtteri Raekallio Lavarunokabaree: Elsa Tölli, Kuopus, Susinukke Kosola, Ester Nuori Leppä ja Harri Hertell A DARK POST-MIDSUMMER NIGHT’S DREAM Punch Up!: Resistance & Glitter Red Nose Company: Babylon / Don Quixote


Sirkuskabaree – Elämys!

Veera Kaijanen: Aura Ramona Reinvall: Chandelier Robert Jägerhorn: 8 Minutes to Landing Salla Hakanpää: Dive Within RISA: Don’t Fear the Reaper Lauri Tuhkanen & Siiri Lehtiö: Enigmagic Simon Llewellyn: Football Juggler Belenos Group of Arts: Halo Milena Oksanen: Ilmatar Maria Baric Company: Liekki Race Horse Company: Men on the Flying Teeterboard Kate & Pasi: Solo for Two Fatal Instrument: The Greatest Action Comedy Show Sirkus Kumiankka: Tremolo.

bottom of page