top of page

Race Horse Company

Photograph - (c)

Antti Suniala

6. kesäkuuta 2022

Hae siviilipalvelukseen RHC:lle!

Race Horse Company tarjoaa siivilipalveluspaikkaa:

Ensisijaisiin tehtäviin sisältyvät yhdistyksen esitystuotantoihin liittyvät työt, erilaisten tapahtumien ja esitysten avustavat järjestelyt, valo- ja äänitekniikan avustavat tehtävät sekä pienimuotoiset tilojen korjaus- ja huoltotehtävät sekä harjoitus- ja esitystilan siisteyden ylläpito.

Toivomme hakijalta nikkarointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, aktiiviisuutta ja uteliasta asennetta. Kiinnostus esittävään taiteeseen, nykysirkukseen sekä ääni- ja valotekniikkaan on plussaa.


Palveluspaikka sijaitsee Helsingin Tapanilassa osoitteessa Hiidenkiventie 21. Palveluksen aloitus sovittavissa, mielellään mahdollisimman pian.


Sirkusyhdistys Race Horse ry on aatteellinen voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys tarkoituksenaan ylläpitää 2008 perustetun nykysirkusryhmä Race Horse Companyn esitys- ja opetustoimintaa sekä Tapanilan sirkustilan toimintaa ja kehittämistä.


Race Horse Company on vakiintunut, ammattilaisten johtama ja kansainvälisesti tunnustettu Helsingistä toimiva nykysirkusryhmä. Se tekee huippuluokkaista nykysirkusta ja sen tunnetuimmat teokset Petit mal (2010) Super sunday (2014), Motosikai (2015) ovat maailmanlaajuisesti ylistettyjä. Ryhmä on tunnettu tinkimättömästä asenteestaan korkeatasoisen ja ainutlaatuisen nykysirkuksen luomiseen.


Race Horse Companyn visiona on “maailmanlaajuisesti huippulaadukkaan nykysirkuksen luominen ja esittäminen, nykysirkuksen itseisarvo ja kehittäminen taidemuotona sekä kotimaisen nykysirkusalan toiminnan edistäminen.”


Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset pyydetään sähköpostitse osoitteeseen info@racehorsecompany.fi.


https://vipa.mol.fi/sivaripub/servplaces/12265437

bottom of page