• Race Horse Company

Haemme tuottajaa/järjestösihteeriä!

Updated: Dec 9, 2021


työpaikkailmoitus
.pdf
Download PDF • 130KB

TYÖPAIKKAILMOITUS 30.11.2021Lataa koko työpaikkailmoitus PDF tästä!


Sirkusyhdistys Race Horse ry etsii tiimiinsä toista täysipäiväistä tuottajaa tai järjestösihteeriä yhden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen alkuvuodesta 2022. Työtehtäviin kuuluu hallinnolliset ja taloudelliset tehtävät, toiminnan kehittäminen ja avustusten hakeminen. Työsopimukseen kuuluu kolmen kuukauden koeaika ja työsuhdetta voidaan jatkaa vakituisena.


  • Palkka: sopimuksen mukaan.

  • Työaika: 4-5 päivää viikossa. Satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä.

  • Työsuhteen kesto: 1 vuosi työsuhteen alkamisesta. Sisältää 3 kk koeajan.

  • Sijainti: Toimisto Tapanilassa, etätyöskentely, työmatkat.

  • Aloitus: tammi-maaliskuu 2022.

  • Hakemus lähetettävä viimeistään: 31.12.2021.

  • Haastattelut 7.12.2021-7.1.2022


Sirkusyhdistys Race Horse ry on aatteellinen voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys

tarkoituksenaan ylläpitää 2008 perustetun Race Horse Company -nykysirkusryhmän esitys- ja

opetustoimintaa. Ryhmä on vakiintunut, ammattilaisten johtama ja kansainvälisesti

tunnustettu Helsingistä toimiva nykysirkusryhmä.


Race Horse Companyn visiona on “maailmanlaajuisesti huippulaadukkaan nykysirkuksen luominen ja esittäminen, nykysirkuksen itseisarvo ja kehittäminen taidemuotona sekä kotimaisen nykysirkusalan toiminnan edistäminen.”


Toimintamme pääpaino vuosina 2022-2023 on uuden sirkustilan toiminta ja kehittäminen, esitystoiminta ja -harjoittelu, RHC 15-vuotisfestivaali 2023 sekä organisaatiomme ja verkostojemme kehittäminen.


Työskentely

Race Horse Companyn tiimiin kuuluu taiteelliset johtajat Rauli Dahlberg ja Kalle Lehto sekä tuottaja Antti Suniala. Tämän lisäksi työllistämme lukuisia freelance sirkustaiteilijoita, hanketuottajia, valo- ja äänisuunnittelijoita ja teknikoita. Toimistomme sijaitsee Tapanilan Urheilukeskuksessa sirkustilamme yhteydessä. Työskentelyyn kuuluu itsenäinen etätyöskentely ja -kokoukset sekä osallistuminen kentän tapahtumiin. Lopullinen työnkuva muotoutuu kiinnostusten, vahvuuksien ja sopimuksen pohjalta.


Mitä etsimme

Etsimme tiimiimme kokenutta osaavaa tuottajaa, joka hallitsee budjetoinnin, avustushaut sekä talouden ja hallinnon lukuisat tehtävät. Järjestelmällisyys ja täsmällisyys ovat toivottuja piirteitä kuten myös hyvät sosiaaliset taidot, kyky omatoimiseen työskentelyyn ja kiinnostus esittävän taiteen kenttään. Toivomme tuottajan pystyvän kehittämään organisaatiotamme yhä ammattimaisempaan suuntaan. Hakijalla tulee olla sujuva suomen- ja englannin kielitaito.


Monimuotoisuus

Yhdistyksemme näkee tasa-arvo ja yhdenvertaisuus asiat tärkeäksi toiminnassaan, ja haluaa osaltaan estää syrjintää ja edistää tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista. Tiedostamme, että Race Horse Company kuuluu Suomen vapaan kentän näkyvimpiin ja merkittävimpiin toimijoihin ja voi täten osaltaan edistää myös kestävämmän toimintakulttuurin yleistymistä kehittämällä oman työyhteisömme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.


Hakeminen

Hakiessasi työpaikkaa lähetä meille:

  • CV - sisältäen asiaankuuluva työkokemus, taidot ja koulutus

  • Hakukirje - miksi työpaikka kiinnostaa, kuinka näet osaamisesi vahvuudet organisaatiossamme.

  • Hyväksymme myös maksimissaan 10 minuutin videon hakemuksen muotona tai osana sitä


Lähetä hakemuksesi 31.12. mennessä Antti Sunialalle osoitteeseen antti @ racehorsecompany.fi otsikolla “Tuottaja/järjestösihteeri 2022”.


Lisätiedot

Kerromme mielellämme tarkemmin työpaikasta ja toiminnastamme. Ota ajoissa yhteyttä sähköpostitse antti @ racehorsecompany.fi ja sovitaan aika puhelinsoitolle, videochatille tai tapaamiselle.


192 views0 comments

Recent Posts

See All