top of page

RHC15 - Sydän, sydän & Wild Ride Circus Club

There is an electric bull! Come ride with us!
30.9.2023 Tapanilan Sirkussali
RHC 15 VUOTTA FESTIVAALI 1920 webp.webp

Race Horse Company 15 Vuotta Festivaalin juhlinnan päättää upea Wild Ride Circus Club, jonka live-musiikista vastaa Sydän, sydän! Täydellinen ilta täynnä sirkusta, musiikkia ja sähköhärällä ratsastamista!


Sydän, sydän on viiden pultsarin muodostama bändi, joka valloittaa Suomea yhtä nopeasti kuin ruoste leviää auton pohjassa. Heitä yhdistää vahva rakkaus musiikkiin ja taiteisiin, ja näistä lähtökohdista he hallitsevatkin Itä-Helsingin rock-kenttää suvereenin ruosteisella otteella. Sydän, sydän antaa vaihtoehdon piipitykselle, jota maailma puskee läppäreistään.


Parhaimmillaan Sydän, sydän on totaalinen rock ’n’ roll -show, joka panee kuhinaa kuivallekin kentälle. Herkimmillään se on kaunis kuin kuihtunut kimppu ruusuja kuunvalossa. Huonoimmillaankin hauskempi kuin Hedberg. Bändi ei ole saanut palkintoja ja kriitikot vihaavat sitä, mutta kansa – se ymmärtää mistä on kysymys, kun puhutaan kunnon kurnutuksesta.


Palkittu Race Horse Company on suomalaisen nykysirkuksen huippunimiä, joka juhlii 15 vuotista uraansa. “Reissarit” tunnetaan vahvasti akrobaattisesta sirkuksesta, joka pohjautuu mustaan huumoriin, yllätyksellisyyteen ja kaaoksen estetiikkaan.


Osoite:
Tapanilan Sirkussali, Hiidenkiventie 21, Helsinki

Lisätiedot: tapahtumat@rhc.fi
Nettisivut: www.racehorsecompany.fi/festival
Facebook: https://www.facebook.com/events/6589152024453273
Lipunmyynti: Tiketti

Ohjelma / Program

Ohjelma:

19:00 ovet auki ja sähköhärällä ratsastamista
20:00 Sydän, sydän
21:30 sähköhärällä ratsastamista
23:30 valomerkki
00:00 ovet kiinni


Tapahtumassa on alkoholitarjoilu ja K18 ikäraja.

Uutiset / News

Follow us on Instagram!

bottom of page