top of page

RHC15 - Tattarmossen Experience

Tattarmossen Experience performances at the Race Horse Company 15 Year Circus Festival
22. & 28.9.2023 Tapanilan Sirkussali
RHC 15 VUOTTA FESTIVAALI 1920 webp.webp

RACE HORSE COMPANY 15 VUOTTA FESTIVAALI esittää:

22.9. 19:00 Tattarmossen Experience ENSI-ILTA!
28.9. 19:00 Tattarmossen Experience

Tapanilan Sirkussali, Hiidenkiventie 21, Helsinki
Liput 20€/15€ TikettiTattarmossen Experience on kansainvälisen sirkustaiteilijaryhmän ja yhden muusikon tykitys koomisia tilanteita yhdistettynä huikeisiin sirkustemppuihin. Kiireisen suurkaupungin laidoilta löytyy ruosteinen työpaja, jonka anti-sankareiden joukkio saa aikaan yllättävän seikkailun mitä ihmeellisimmistä tilanteista.


Race Horse Company on suomalaisen nykysirkuksen ehdottomia kärkinimiä, joka tunnetaan fyysisestä ja tinkimättömästä tyylistään. Laajaa kansainvälistä menestystä niittäneitä teoksia on nähty 25. maassa. Teokset perustuvat kaaoksen estetiikkaan, mustaan huumoriin ja yllätyksen voimaan.


Tattarmossen Experience ammentaa inspiraationsa komedian laajasta maailmasta ja risteyttää sumeilematta stand up -komiikkaa, internetmeemejä ja sketsiviihdettä rämäpäiseen sirkustaiteeseen. Yleisö yllätetään tekemällä asiat nurinkurin – tai vain yksinkertaisesti väärin. Epäonnistumisista tulee onnistumisia, vahvat ovat heikkoja ja taitavat kömpelöitä. Kaikki keinot käytetään, että yleisö saadaan kiljumaan ja nauramaan sekä ilosta että kauhusta.


Mukana on huimapäistä sirkusta laidasta laitaan, kuten seinätrampoliinia, jongleerausta, käsilläseisontaa, jumppapalloja, tukkeja, vessapumppuja, vessapaperia, cyr-rengasta, klovneriaa, pariakrobatiaa, tanssia ja vipulauta-akrobatiaa...


Esityksen kesto: noin

1 tunti, ei väliaikaa
Ikäsuositus: 9+


Lue lisää esityksestä!
Ohjelma / Program

Perjantai 22.9.  19:00 Liput 20€/15€

Tattarmossen Experience - PREMIERE! 


Torstai 28.9.  19:00 Liput 20€/15€

Tattarmossen Experience


Uutiset / News

Follow us on Instagram!

bottom of page